Honest Thief vec 3 nedelje prvi

Ovako izgleda aktuelna americka box office lista, vikend 20.10. – 01.11.2020.

10. Na mestu broj 10 americke box office liste, ove nedelje se nalazi proslogodisnji filmski hit, naucnofantasticna akciona avantura pod nazivom Alita Battle Angel. Reditelj je Robert Rodriguez, a uloge tumace Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly. Film je prethodnog vikenda inkasirao 128.000 dolara, dok njegova ukupna zarada iznosi 85,838,210 dolara.

9. Na devetom mestu americke box office liste, nalazi se naucnofantasticna horor akcija, pod nazivom The New Mutants. Reziju potpisuje Josh Boone, koji je ujedno i scenarista, a uloge tumace Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton. Ovaj film je nakon 10 nedelja prikazivanja, ostvario zaradu od 23,390,160 dolara, a na domacoj listi zauzima mesto broj 10

8. Jedini novitet za ovu nedelju, nasao se na osmoj poziciji, a rec je o horor trileru pod nazivom Spell. Reziju potpisuje Mark Tonderai, a uloge tumace Omari Hardwick, Loretta Devine. Zarada ovog filma nakon premijere, iznosi 210,000 dolara.

7. Bas kao i pre sedam dana, na sedmom mestu americke box office liste, nasao se jedan stari filmski hit, koji je vracen na redovan bioskopski repertoar u Americi. U pitanju je animirana avanturisticka komedija iz 2001. godine, pod nazivom Monsters Inc. Reziju potpisuju Pete Docter, David Silverman, a glasove pozajmljuju Billy Crystal, John Goodman, Mary Gibbs. Film je nakon povratka u bioskope, zaradio 726,000 dolara.

6. Film koji se nasao na sestom mestu ovonedeljne americke box office liste, premijerno je prikazan 1993. godine, a od kako je pre tri nedelje vracen na repertoar inkasirao je 2,286,000 dolara. Radi se o animiranoj porodicnoj fantaziji pod nazivom The Nightmare Before Christmas, ciju reziju potpisuje Henry Selick.

5. Komicna porodicna fantazija iz 1993. godine pod nazivom Hocus Pocus, koja je takodje vracena na redovan bioskopski repertoar u Americi, nakon 5 nedelja prikazivanja, nasla se na petoj poziciji. Reditelj je Kenny Ortega, a uloge tumace Bette Midler i Sarah Jessica Parker. Film je do sada inkasirao 4,828,000 dolara, a uskoro se ocekuje i njegov nastavak, sa istom glumackom ekipom.

4. Na cetvrtom mestu, bas kao i prosle nedelje, nalazi se krimi horor drama pod nazivom The Empty Man. U reziji Davida Priora, uloge tumace James Badge Dale, Stephen Root, i Joel Courtney. Film je nakon 2 nedelje prikazivanja zaradio 2,268,677 dolara.

3. Na tri celne pozicije ovonedeljne americke box office liste, ni ove nedelje nije bilo promena. Tako se na trecem mestu nalazi akciona triler drama Kristofera Nolana, pod nazivom Tenet. Uloge ostvaruju: Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, John David Washington. Film je nakon 9 nedelja prikazivanja u Americi, zaradio 53,800,000 dolara, na domacoj listi zauzima mesto broj 5.

2. Porodicna komicna drama pod nazivom War with Grandpa, i ove nedelje se nalazi na vicesampionskoj poziciji na americkoj box office listi. Režiser je Tim Hill, a uloge tumace Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken. Film je nakon 4 nedelje prikazivanja, zaradio 11,289,621dolara, a pod nazivom Rat s dekom, na domacoj listi zauzima mesto broj 6.

1. Sa zaradom od 9,535,262 dolara nakon 3 nedelje prikazivanja, na mestu broj 1 americke box office liste, i dalje se nalazi akciona krimi drama pod nazivom Honest Thief. Reditelj je Mark Williams, a uloge tumace Liam Neeson, Kate Walsh, i Jai Courtney. Pod nazivom Pokajnik, ovaj film u domace bioskope stize 12. novembra.

Medju 10 najgledanijih filmovima u domacim bioskopima, pored vec pomenutih, nalaze se i sledeci filmovi:

Vikend sa caletom
Trolovi svetska turneja
Osinja mreza
Stan 32
Lesi se vraća kući
Prevodioci

Podeli ovo: