Novi trejleri za filmove Tenet i Wonder Woman 1984

Objavljeni su novi trejleri za filmove Wonder woman 1984 i Tenet, koje ce i domaca bioskopska publika uskoro moci da pogleda.

Tenet

Masivni, inovativni i do sada najambiciozniji akcioni blokbaster koji je režirao i napisao fantastični Kristofer Nolan, poznat po mega uspešnim filmovima Početak, Memento, Betmen trilogija, Dunkirk, Interstellar… Radi se o jednom od najskupljih filmova ikad snimljenih. Džon David Vašington glavni je protagonista novog Sci-Fi akcionog spektakla Kristofera Nolana, kratkog, ali jasnog naziva “Tenet.” Naoružan samo jednom rečju – Tenet – i boreći se za opstanak celog sveta, glavni junak priče kreće kroz polumračni svet međunarodne špijunaže na misiji koja će se odvijati u nečemu izvan stvarnog vremena. Inverzija. Nije putovanje kroz vreme.

ULOGE:John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Himesh Patel

Wonder Woman 1984

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj nastavak režirala je Patty Jenkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Drugog svetskog rata, nastavak priče smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka. Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Wonder Woman.

Podeli ovo: