Kruds Novo doba i trecu nedelju na vrhu americke box office liste

Ovako izgleda aktuelna americka box office lista, vikend od 11.12. do 13.12.2020.

10. Na mestu broj 10 americke box office liste, ove nedelje se nalazi veliki filmski hit iz 2017. godine, akciono avanturisticka fantazija, pod nazivom Wonder Woman. Reziju potpisuje Patty Jenkins, a uloge tumace Gal Gadot, Chris Pine, i Robin Wright. Dok cekamo novi pricu o Cudesnoj zeni, koja uskoro stize u bioskope, ova avantura je nakon povratka u bioskope proslog vikenda, zaradila 189,000 dolara.

9. Pad sa cetvrtog na deveto mesto americke box office liste, belezi romanticna drama pod nazivom All my life. Reditelj je Marc Meyers, a uloge tumace Jessica Rothe, i Harry Shum Jr. Film je nakon dve nedelje prikazivanja u americkim bioskopima, inkasirao 695,930 dolara.

8. U ovo doba godine, najvise se traze bozicni filmovi, a kada nema novih, americki distributeri su odlucili da neke stare vrate u bioskope. Tako se desilo i sa komedijom iz 1989 godine, pod nazivom National Lampoon’s Christmas Vacation. Reditelj je Jeremiah S. Chechik, a uloge tumace Chevy Chase, Beverly D’Angelo, Juliette Lewis. Povratak u bioskope, ovom filmu je nakon 3 nedelje prikazivanja, doneo zaradu od 614,000 dolara.

7. Na redovan bioskopski repertoar u Americi, vracena je i animirana avanturisticka komedija iz 2004 godine pod nazivom The Polar Express, koja se nasla na sedmoj poziciji. Robert Zemeckis potpisuje reziju, a uloge tumace Tom Hanks i Chris Coppola. Film je nakon 2 nedelje prikazivanja, ukupno inkasirao 400,000 dolara.

6. Sa pete na sestu poziciju americke box office liste, silazi porodicna komicna drama pod nazivom War with Grandpa. Režiser je Tim Hill, a uloge tumace Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken. Film je nakon 10 nedelja prikazivanja, zaradio 17,964,819 dolara, a pod nazivom Rat s dekom, na domacoj listi zauzima mesto broj 8.

5. Posle 20 godina, na redovan repertoar bioskopa u Americi, vracena porodicna komicna fantazija pod nazivom How the Grinch Stole Christmas, koja se ove nedelje nasla na poziciji broj 5. Reditelj je Ron Howard, a u glavnoj ulozi je Jim Carrey. Nakon 2 nedelje prikazivanja, film je zaradio 268,170 dolara.

4. Na cetvrtom mestu americke box office liste, nalazi se horor triler komedija pod nazivom Freaky. Reditelj je Christopher Landon, a uloge tumace Kathryn Newton i Vince Vaughn. Film je nakon 5 nedelja prikazivanja, zaradio 8,233,365 dolara, a pod nazivom Tripozno, i na domacoj listi zauzima mesto broj 4.

3. Na mestu broj 3 americke box office liste, ove nedelje se nalazi avanturisticka porodicna komedija iz 2003 godine, pod nazivom Elf. Reziju potpisuje Jon Favreau, a uloge tumace Will Ferrell i James Caan. Zarada ovog filma, u petoj nedelji nakon povratka u americke bioskope, iznosi 1,498,568 dolara.

2. komicna drama pod nazivom Half Brothers, nasla se ove nedelje na vicesampionskoj poziciji. Reditelj je Luke Greenfield, a u glavnoj ulozi je Luis Gerardo Méndez. Film je nakon 2 nedelje prikazivanja, inkasirao 1,381,525 dolara.

1. Sa zaradom od 24,260,105 dolara nakon 3 nedelje prikazivanja, na mestu broj 1 americke box office liste, nalazi se animirana komicna avantura, pod nazivom The Croods: A New Age. Reziju potpisuje Joel Crawford, a glasove pozajmljuju Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds i drugi. Ovaj film u domace bioskope stize 07. januara

Medju 10 najgledanijih filmovima u domacim bioskopima, pored vec pomenutih, nalaze se i sledeci filmovi:

Vikend sa caletom
The Doorman
Lesi se vraća kući
Ime naroda
Zbogom moroni

Podeli ovo: