Honest Thief prvi na ovonedeljnoj americkoj box office listi

Ovako izgleda aktuelna americka box office lista, za vikend od 16.10. do 18.10.2020.

10. Na mestu broj 10 americke box office liste, ove nedelje se nalazi komicna drama pod nazivom The Kid Detective. Scenario i reziju potpisuje Evan Morgan, a uloge tumace Adam Brody, i Sarah Sutherland. Film je nakon premijernog vikenda prikazivanja u Americi, zaradio 135,000 dolara.

9. Drugi ovonedeljni novitet, nasao se na devetoj poziciji, a rec je o avanturistickoj komediji, koja nosi naziv Love and Monsters. Reziju potpisuje Michael Matthews, a glavne uloge tumace Dylan O’Brien, Jessica Henwick. Zarada ovog filma, nakon premijere, iznosi 255,000 dolara.

8. Sa petog na osmo mesto americke box office liste, silazi triler pod nazivom Unhinged. Reziju potpisuje Derrick Borte, a ulogte tumace Russell Crowe, Jimmi Simpson, Caren Pistorius. Film je nakon 10 nedelja prikazivanja, zaradio 20,038,300 dolara, a pod nazivom Van kontrole, na domacoj listi zauzima mesto broj 9.

7. Naucnofantasticna horor akcija, pod nazivom The New Mutants, nasla se ove nedelje na sedmoj poziciji. Reziju potpisuje Josh Boone, koji je ujedno i scenarista, a uloge tumace Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton. Ovaj film je nakon 8 nedelja prikazivanja, ostvario zaradu od 22,721,526 dolara, a na domacoj listi zauzima mesto broj 10

6. Na sestom mestu americke box office liste, nasao se treci novitet za ovu nedelju. U pitanju je romanticna drama pod nazivom 2 Hearts. Reditelj je Lance Hool, a u glavnoj ulozi je Radha Mitchell. Film je nakon premijere, zaradio 565,000 dolara.

5. Komicna porodicna fantazija iz 1993. godine pod nazivom Hocus Pocus, koja je vracena na redovan bioskopski repertoar u Americi, nakon 3 nedelje prikazivanja, nasla se na petoj poziciji. Reditelj je Kenny Ortega, a uloge tumace Bette Midler i Sarah Jessica Parker. Film je do sada inkasirao 3,842,000 dolara, a uskoro se ocekuje i njegov nastavak, sa istom glumackom postavom.

4. Film koji se nasao na cetvrtom mestu ovonedeljne americke box office liste, premijerno je prikazan 1993. godine, a sada je vracen na repertoar, i vec nakon prve nedelje prikazivanja, nasao se na visokoj cetvrtoj poziciji. Radi se o animiranoj porodicnoj fantaziji pod nazivom The Nightmare Before Christmas, ciju reziju potpisuje Henry Selick. Povratak u bioskope, ovom filmu je doneo novih 1,323,000 dolara zarade.

3. Akciona triler drama Kristofera Nolana, pod nazivom Tenet, nasla se ove nedelje na trecoj poziciji. Uloge ostvaruju: Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, John David Washington. Film je nakon 7 nedelja prikazivanja u Americi, zaradio 50,600,000 dolara, na domacoj listi zauzima mesto broj 2.

2. Pad sa prvog na drugo mesto americke box office liste, belezi porodicna komicna drama pod nazivom War with Grandpa. Režiser je Tim Hill, a uloge tumace Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken. Film je nakon 2 nedelje prikazivanja, zaradio 7,256,039 dolara, a pod nazivom Rat s dekom, na domacoj listi zauzima mesto broj 4.

1. Sa zaradom od 4,200,000 dolara nakon premijernog vikenda prikazivanja, na mestu broj 1 americke box office liste, nalazi se akciona krimi drama pod nazivom Honest Thief. Reditelj je Mark Williams, a uloge tumace Liam Neeson, Kate Walsh, i Jai Courtney. Pod nazivom Pokajnik, ovaj film u domace bioskope stize 12. novembra.

Medju 10 najgledanijih filmovima u domacim bioskopima, pored vec pomenutih, nalaze se i sledeci filmovi:

Trolovi svetska turneja
Osinja mreza
Jedan sasvim normalan dečko – A.S. (25)
Lesi se vraća kući
Tišina belog grada

Podeli ovo: