Honest Thief i dalje prvi na americkoj box office listi

Ovako izgleda aktuelna americka box office lista, vikend od 23. do 25.10.2020.

10. Na mestu broj 10 americke box office liste, ove nedelje se nalazi naucnofantasticna horor akcija, pod nazivom The New Mutants. Reziju potpisuje Josh Boone, koji je ujedno i scenarista, a uloge tumace Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton. Ovaj film je nakon 9 nedelja prikazivanja, ostvario zaradu od 23,153,714 dolara, a na domacoj listi zauzima mesto broj 10

9. Pad sa sestog na deveto mesto americke box office liste, belezi romanticna drama pod nazivom 2 Hearts. Reditelj je Lance Hool, a u glavnoj ulozi je Radha Mitchell. Film je nakon 2 nedelje prikazivanja, zaradio 989,822 dolara.

8. Prvi novitet za ovu nedelju, nasao se na osmom mestu americke box office liste, a rec je o romanticnoj drami pod nazivom After We Collided. Reditelj je Roger Kumble, a uloge tumace Josephine Langford i Hero Fiennes Tiffin, Film je, nakon premijere, inkasirao 420,000 dolara.

7. Trend povratka starih filmskih hitova u americke bioskope se nastavlja, pa se tako ove nedelje na repertoaru nasla i animirana avanturisticka komedija iz 2001. godine, pod nazivom Monsters Inc. Reziju potpisuju Pete Docter, David Silverman, a glasove pozajmljuju Billy Crystal, John Goodman, Mary Gibbs. Film je nakon povratka u bioskope, zaradio 494,000 dolara.

6. Komicna porodicna fantazija iz 1993. godine pod nazivom Hocus Pocus, koja je vracena na redovan bioskopski repertoar u Americi, nakon 4 nedelje prikazivanja, nasla se na sestoj poziciji. Reditelj je Kenny Ortega, a uloge tumace Bette Midler i Sarah Jessica Parker. Film je do sada inkasirao 4,372,000 dolara, a uskoro se ocekuje i njegov nastavak, sa istom glumackom postavom.

5. Film koji se nasao na petom mestu ovonedeljne americke box office liste, premijerno je prikazan 1993. godine, a od kako je pre dve nedelje vracen na repertoar inkasirao je 1,900,000 dolara. Radi se o animiranoj porodicnoj fantaziji pod nazivom The Nightmare Before Christmas, ciju reziju potpisuje Henry Selick.

4. Novitet koji se nasao na cetvrtom mestu americke box office liste, nosi naziv The Empty Man, a rec je o krimi horor drami. U reziji Davida Priora, uloge tumace James Badge Dale, Stephen Root, i Joel Courtney. Film je nakon premijere zaradio 1,265,000 dolara.

3. Na tri celne pozicije ovonedeljne americke box office liste, nije bilo promena u odnosu na proslu nedelju. Tako se i ove nedelje, na trecem mestu nalazi akciona triler drama Kristofera Nolana, pod nazivom Tenet. Uloge ostvaruju: Aaron Taylor-Johnson, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki, John David Washington. Film je nakon 8 nedelja prikazivanja u Americi, zaradio 52,500,000 dolara, na domacoj listi zauzima mesto broj 3.

2. Porodicna komicna drama pod nazivom War with Grandpa, i ove nedelje se nalazi na vicesampionskoj poziciji na americkoj box office listi. Režiser je Tim Hill, a uloge tumace Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken. Film je nakon 3 nedelje prikazivanja, zaradio 9,719,719 dolara, a pod nazivom Rat s dekom, na domacoj listi zauzima mesto broj 4.

1. Sa zaradom od 7,476,274 dolara nakon 2 nedelje prikazivanja, na mestu broj 1 americke box office liste, i dalje se nalazi akciona krimi drama pod nazivom Honest Thief. Reditelj je Mark Williams, a uloge tumace Liam Neeson, Kate Walsh, i Jai Courtney. Pod nazivom Pokajnik, ovaj film u domace bioskope stize 12. novembra.

Medju 10 najgledanijih filmovima u domacim bioskopima, pored vec pomenutih, nalaze se i sledeci filmovi:

Trolovi svetska turneja
Osinja mreza
Kućni patuljci – Operacija Kolačići
Lesi se vraća kući
Tišina belog grada
Prevodioci

Podeli ovo: