O EMISIJI     |     EPIZODE     |     TERMINI EMITOVANJA     |     VESTI     |     FOTO      |     ANKETE     |     MARKETING     |     KONTAKT
 
Arhiva vesti

Premijere tokom jula 2017.

03.07.2017 22:15uskoro u domacim bioskopima

opsirnije u 460. izdanju emisije Movieland

BILO JEDNOM U VENECIJI

ONCE UPON TIME IN VENICE

U bioskopima od 27. jula 2017.

Režija: Mark Cullen, Robb Cullen

Uloge: Bruce Willis, Famke Janssen, Jason Momoa
Scenario: Mark Cullen, Robb Cullen

Stiv Ford je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme ga progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca, i još nekoliko drugih mutnih likova. Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

NOKTURAMA

Start: 6. jul

Originalni naziv: Nocturama

Žanr: Drama, triler

Scenario: Bertrand Bonello

Režija: Bertrand Bonello

Uloge: Finnegan Oldfield, Vincent Rottiers, Hamza Meziani

Film detaljno prati grupu mladih ljudi, umornih od društva u kome žive, dok planiraju i izvršavaju seriju terorističkih napada u Parizu, nakon čega se povlače u luksuznu robnu kuću kako bi se sakrili.

PLANETA MAJMUNA  RAT

Originalni naziv: War for the Planet of the Apes

Start: 13. jul

Žanr: Akcija, Avantura

Režija: Matt Reeves

Uloge: Woody Harrelson, Judy Greer, Andy Serkis

U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih gubitaka sa kojim se suočava zajednica majmuna, Cezar doživljava krah i oslobađa svoju mračnu stranu, što rađa želju za borbom koja će osvetiti njegovu vrstu. Naposletku, neizbežan susret Cezara i Pukovnika dovodi do očekivanog, rata koji će odrediti sudbinu ljudi, majmuna i čitave planete. Reditelju filma Metu Rivsu je ovo drugi nastavak Planete majmuna na kome radi i kako priznaje, njegova želja i entuzijazam prema ovoj priči ne jenjavaju.  Rivs je otkrio da je pre početka pisanja scenarija, pogledao sve delove ponovo, pogotovo film iz 1973. Bitka za Planetu majmuna, koji je bio osnova za novi nastavak.

 

DUNKIRK

Originalni naslov: Dunkirk

Start: 20.07.2017.

Žanr: Akcija, drama, triler

Glumci: Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy, Harry Styles

Režiser: Christopher Nolan

Film verno prikazuje događaje tokom neverovatne bitke kod Dunkirka i evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsečeni i opkoljeni nemačkom vojskom u Francuskoj 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

VALERIAN I CARSTVO HILJADU PLANETA

Originalni naslov: Valerian And The City Of Thousand Planets

Start: 27.07.2017.

Žanr: Akcija, avantura, SF

Glumci: Cara Delevingne, Dane DeHaan, Ethan Hawke, Rihanna

Režiser: Luc Besson

Valerian i LORELAJN su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u celom svemiru u 28. veku. Njih dvoje putu kroz vreme i dimenzije kako bi branili galaksije i mir u svemiru. Pod direktivom Zapovednika, Valerian i Lorelajn su poslati na misiju u međugalaktički grad Alfa, rastuću metropolu koja je sastavljena od hiljade planeta. Alfa ima dvadeset miliona stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alfi iste interese i ciljeve, nevidljive sile će dovesti celi grad u veliku opasnost.

SPAJDERMEN POVRATAK KUĆI

Originalni naziv: Spider Man: Homecoming

Start: 06. Jul

Rezija: Jon Watts

Uloge: Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Jon Favreau, Donald Glover, Tyne Daly, Marisa Tomei, Robert Downey Jr.

Zanr: Action and Adventure

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživeo s Osvetnicima, mladi Piter Parker se vraća kući u kojoj živi s tetkom Mej, a gde ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Toni Stark. Piter pokušava da se vrati svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvek mora dokazati kao pravi super junak… A pravi trenutak za to možda će doći i mnogo ranije nego što se Piter nada, kada se u gradu pojavi novi zlikovac .

ĆALE MOJE BIVŠE

Originalni naziv: All Nighter

start: 06. jul

Rezija: Gavin Wiesen

Uloge: J.K. Simmons, Emile Hirsch, Analeigh Tipton, Taran Killam, Kristen Schaal

Zanr: Comedy

Kada otac radoholičar pokuša da poseti svoju ćerku u Los Anđelesu, on otkriva da je ona nestala. Otac ce pokusati da natera njenog nervoznog  bivšeg dečka da mu pomogne da je nađe tokom jedne sve lude noći.

DRON

Originalni naziv: Drone

Start: 13. jul

Rezija: Jason Bourque

Uloge: Sean Bean, Patrick Sabongui, Maxwell Haynes, Joel David Moore, Mary McCormack

Zanr: Thriller, Drama

Pilot drona i porodični čovek Nil je proveo svoju karijeru u vođenju smrtonosne, tajne misije u inostranstvu, iz udobnosti svog prigradskog rodnog doma. Kada se zagonetan biznismen iz Pakistana pojavi ovde tražeci osvetu, Nil mora da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

MAGNUS

Originalni naziv: Magnus

Start: 13. jul

Žanr: dokumentarni

Režija: Bendžamin Ri

Uloge: Magnus Karlsen, Gari Kasparov, Višvanatan Anand

Magnus Karlsen, poznat kao šahovski Mocart, postao je šahovski velemajstor u trinaestoj, a tutulu svetskog šampiona osvojio je u dvadeset i drugoj godini. Nasuprot mnogim šahovskim majstorima, ne odlikuje se samo urođenom veštinom i izvanrednom memorijom već i time što, svojom kreativnošću i intuicijom, te odlike uspešno kombinuje. Pamćenje poteza i procenjivanje verovatnoća su ono što jednog šahistu može odvesti veoma daleko. Ali, Magnusovo putovanje ipak dokazuje da postoje i drugi elementi igre, oni koje je nemoguće izmeriti ili proceniti. Već od detinjstva, kao čudo od deteta, Magnus je težio ka tome da postane šahovski prvak. Dok su većini igrača neophodni veoma strogi uslovi okruženja da bi usavršili svoje veštine, Magnusova briljantnost najjače se ističe u prisustvu porodice, kao izvora ljubavi i podrške. Kroz veliki broj arhivskih i kućnih snimaka, režiser Bendžamin Ri otkriva neobičnu i brzu putanju ovog mladog čoveka do šahovskog vrha. Film omogućuje publici ne samo da zaviri u ovu zatvorenu zajednicu, već i da neposredno prisustvuje sazrevanju modernog genija.

150 MILIGRAMA

Start: 20. jul

Originalni naziv: La fille de Brest

Žanr: biografski, drama

Scenario: Emmanuelle Bercot

Režija: Emmanuelle Bercot

Uloge: Sidse Babett Knudsen, Benoit Magimel, Charlotte Laemmel

Doktorka iz Bretona, otkriva direktnu vezu između sumnjivih smrtnih slucajeva i opšte priznatog medicinskog lečenja za koji veruje da su nuspojave izazvale smrt vise stotina ljudi. Kako bi otkrila istinu ona se odlučuje da se usprotivi jednoj francuskoj zdravstvenoj i farmaceutskoj kuci i razotkrije medijski skandal koji se stvorio oko komercalizacije leka. Prica o Ireni Franson, koja je otkrila sta stoji iza leka ‘medijator’, je priča o Erin Brokovic u francuskom stilu.

DALIDA

Start: 27. jul

Originalni naziv: DALIDA

Žanr: biografski

Scenario: Lisa Azuelos, Orlando

Režija: Lisa Azuelos

Uloge: Sveva Alviti, Riccardo Scamarcio, Jean Paul Rouve, Patrick Timsit, Vincent Perez

Film je zasnovan na životnoj priči ikone popularne muzike Dalide, koja se proslavila tokom 195oih, da bi tokom karijere duge tri decenije prodala više od 130 miliona ploča širom sveta. Od njenog rođenja u Kairu, 1933. godine, do prvog nastupa u pariskoj dvorani Olimpija 1965, od braka sa Lisjenom Morisom, preko disko večeri do spiritualnih putovanja u Indiju i globalnog uspeha sa numerom Gigi Amoroso 1974, Dalida je intimni portret jedne kompleksne i harizmatične žene, koja je bila ispred svog vremena. Uprkos njenom tragičnom odlasku 1987. godine, Dalidino nasleđe nastavlja da zrači do današnjih dana.

1898. Poslednji Filipinci

Originalni naslov: 1898. Los ultimos de Filipinas

Start: 06.07.2017

Žanr: drama, ratni

Uloge: Luis Tosar, Javier Gutierrez, Alvaro Cervantes

Režiser: Salvador Calvo

Kraj XIX veka, španska kolonija Filipini. Španski odred u mestu Baler, na filipinskom ostrvu Luzon, revolucionari su držali opkoljene 337 dana. U decembru 1898, potpisivanjem Pariskog mira između Španije i Sjedinjenih Američkih Država, rat je formalno završen, a Španija je SAD-u ustupila suverenitet nad Filipinima. Zbog toga su pripadnici opkoljenog odreda ostali poznati kao poslednji Filipinci.

Porodični čovek

Originalni naslov: The Headhunter s Calling

Start: 13.07.2017

Žanr: drama

Uloge: Alison Brie, Gerard Butler, Willem Dafoe

Režija: Mark Williams

Šta je preče, san o posedovanju sopstvene kompanije ili potrebe vaše porodice? A Family Man, fantastična glumačka ekipa u filmu koji vas neće ostaviti ravnodušnim!


Komentari:


 
   
Premijere tokom jula 2018.
02.07.2018 15:48


uskoro u domacim bioskopima...

Premijere tokom juna 2018.
02.06.2018 08:47


uskoro u domacim bioskopima...


Robin Hud

Premijere tokom maja 2018.

Premijere tokom aprila 2018.

 
 
   
Movieland epizoda 509


za nedelju od 28.05. do 03.06.2018.


Movieland epizoda 508


za nedelju od 21.05. do 27.05.2018.Movieland epizoda 507

Movieland epizoda 506

Movieland epizoda 505

  
   

Robin Hud

Premijere tokom maja 2018.

Premijere tokom aprila 2018.

Jubilej emisije Movieland

Odrzana 90. dodela nagrada Oskar

Premijere tokom marta 2018.

Dodeljene BAFTA nagrade

Nominacije za nagradu BAFTA

Premijere tokom februara 2018.

Objavljene nominacije za nagradu Oskar

Pogledajte spisak i termine televizija na
kojima se emituje emisija MOVIELAND

 
   
 

 
   
Ko je bolji frajer?

Dzordz Kluni
Bred Pit
Rajan Rejnolds
Dzejson Stetam
Luk Evans
Robert Petinson
Hju Dzekmen
Rajan Gosling

      Rezultati

 
   

Prijavite se na naš newsletter i primite obavještenja sa sajta...

Unesite Email adresu:


 
POČETNA   |   O EMISIJI   |   EPIZODE   |   TERMINI EMITOVANJA   |   VESTI   |   FOTO    |   ANKETE   |   MARKETING   |   KONTAKTCopyright © 2011 Movieland. All right Reserved Created by itMedia