O EMISIJI     |     EPIZODE     |     TERMINI EMITOVANJA     |     VESTI     |     FOTO      |     ANKETE     |     MARKETING     |     KONTAKT
 
Arhiva vesti

Premijere u februaru 2017.

01.02.2017 17:56uskoro u domacim bioskopima

opsirnije u 439. izdanju emisije Movieland

KRUGOVI 3

Originalni naslov: RINGS

U bioskopima od 2. februara 2017.

Režija: F. Javier Gutierrez

Uloge: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan i Vincent D Onofrio

Žanr: horor

Novo poglavlje iz voljene horor franšize KRUG. Mlada žena će se zabrinuti za svog dečka kad on počne da istražuje mračnu podkulturu koja okružuje misteriozni video snimak u kom se kaže da će gledalac snimka biti ubijen nakon sedam dana. Ona će žrtvovati sebe da bi spasila svog dečka i na taj način će otkriti nešto užasavajuće: postoji „film unutar filma“ koji niko dosad nije video...

 

PEDESET NIJANSI MRAČNIJE

Originalni naslov:  FIFTY SHADES DARKER

Premijerno 8. februara u bioskopima Cineplexx

Na redovnim repertoarima od 9. februara 2017.

Režija: James Foley

Uloge: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote, Kim Basinger, Marcia Gay Harden

Žanr: Drama

Scenario: Niall Leonard

Zasnovano na romanu – E L James

Džejmi Dornan i Dakota Džonson se vraćaju kao Kristijan Grej i Anastazija Stil u Pedeset nijansi Mračnije, drugom nastavku svetskog bestselera i fenomena Pedeset nijansi. Posle velikog hita iz 2015. koji je zaradio preko 560 miliona dolara širom sveta, novi nastavak stiže za Dan zaljubljenih i poziva vas da se prepustite nečem za nijansu mračnijem.

Kad povređeni Kristijan Grej pokuša da namami opreznu Anu Stil ponovo u svoj život, ona će zahtevati novi dogovor pre nego što mu pruži drugu šansu. Dok njih dvoje pokušavaju da izgrade poverenje i stabilnost, mračne figure iz Kristijanove prošlosti počinju da kruže oko ovog para, odlučne u tome da unište njihove planove za zajedničku budućnost.

 

PODELJEN

Originalni naslov:  SPLIT

U bioskopima od 16. februara 2017.

Scenario i režija: M. Night Shyamalan

Uloge: James McAvoy, Anya Taylor Joy, Betty Buckley, Jessica Sula, Haley Lu Richardson

Žanr: triler

Reditelj, scenarista i producent M. Najt Šjamalan vraća se s novim originalnim trilerom Podeljen koji se bavi misterioznim i zabačenim delovima poremećenog uma jednog čoveka. Dok je mentalna podeljenost onih koji imaju disocijativni poremećaj ličnosti dugo fascinirala i zbunjivala naučnike, veruje se da neki mogu da manifestuju i jedinstvene fizičke atribute za svaku od ličnosti, kognitivnu i psihološku prizmu unutar jednog bića. Iako je Kevin iskazao 23 ličnosti svom psihijatru, dr Flečer, jedna je još uvek u senci, ali se sprema da se ispolji i nadvlada sve ostale. Primoran da otme tri tinejdžerke koje predvodi svojeglava i promućurna Kejsi, Kevin započinje borbu za preživljavanje sa svim ličnostima unutar sebe, kao i onima okolo, dok se zidovi među njegovim identitetima ruše.

 

KAMIONI MONSTRUMI

Originalni naslov:  MONSTER TRUCKS

U bioskopima od 23. februara 2017.

Režija: Chris Wedge

Uloge: Lucas Till, Jane Levy, Barry Pepper, Amy Ryan, Rob Lowe, Danny Glover, Thomas Lennon, Holt McCallany

Žanr: akcija, avantura

Tražeći način da pobegne od života i grada u kom je odrastao, maturant Trip će napraviti kamion monstrum od delića starih automobila. Kad nesreća na lokalnoj bušotini razotkrije čudno, podzemno stvorenje koje obožava brzinu, Trip će možda naći ključ za bekstvo iz grada i neverovatnog prijatelja. Spoj vrhunskih vizuelnih efekata i najnovijih dostignuća kompjuterske animacije, Kamioni monstrumi su akciona avantura za celu porodicu koja će vas sve vreme držati prikovane za ekran, a na kraju će vas i dirnuti u dušu.

 

ZLATO

Originalni naslov: Gold

Start: 02.02.2017.

Žanr: Avantura, Triler

Glumci: Matthew McConaughey, Bryce Dallas Howard, Edgar Ramirez

Režiser: Stephen Gaghan

Dobitnik nagrade Oscar, Matthew McConaughey, u filmu reditelja Stephena Gaghana, kreće u još jednu potragu za zlatom. Radnja filma prati život propalog biznismena Kennyja Wellsa koji zajedno sa geologom Michaelom Acostom kreće na najuzbudljivije putovanje njihovih života kako bi pronašli zlato u divljini indonezijske džungle.  U epskoj priči  o čoveku u potrazi za američkim snom u sporednim ulogama se pojavljuju Edgar Ramirez kao Michael Acosta, Corey Stoll kao Brian Woolf, Toby Kebbell kao Jennings, Bruce Greenwood, osvajačica Zlatnog globusa Stacy Keach i dr.

 

LEGO BETMEN FILM

Originalni naslov: Lego Batman Movie

Start: 09.02.2017.

Žanr: Animacija, akciija, komedija

Glumci: Jenny Slate, Ralph Fiennes, Rosario Dawson

Režiser: Chris McKay

Nakon velikog uspeha Lego filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Batman Lego avanturu. U ovom filmu ćemo pratiti Batmana, koji mora da napustiti samotnjačku ulogu i da nauči da radi u timu, jer njegovom omiljenom gradu preti Joker u najopasnijoj zaveri do sad. Uz to, dogodile su se i druge velike promene u Gothamu. Bruce Wayne će zajedno sa kriminalcima Gotham cityija morati da brinuti i o dečaku kog je usvojio.

Chris McKay je režiser i ovog nastavka, a Seth Grahame Smith i Jared Stern i John Whittington su pisali scenario.

 

THE BYE BYE MAN

Originalni naslov: The Bye Bye Man

Start: 09.02.2017.

Žanr: Horor

Glumci: Carrie Anne Moss, Faye Dunaway, Douglas Smith, Cressida Bonas, Lucien Laviscount, Douglas Jones

Režiser: Stacy Title

Od producenata filmova Oculus i Stranci dolazi novi horor koji led krv u žilama. Ljudi čine neopisiva dela svaki dan. Što ako se izvor tog zla krije u njemu? Tri prijatelja nailaze na užasavajuće korene Bye Bye Man-a, misterioznu figuru koja je izvor svog zla koji leži u čoveku i tera ga na neopisiva dela. Jedini način da se izbegne njegovo prokletstvo je jednostavno: nemojte pomisliti ni izgovoriti njegovo ime..

 

OSNIVAČ

Originalni naslov: The Founder

Start: 16.02.2017.

Žanr: Biografija, drama

Glumci: Michael Keaton, Linda Cardellini, Patrick Wilson, Laura Dern

Režiser: John Lee Hancock

Film koji otkriva kako je zapravo McDonalds postao ono što je danas. Priča prati Raya Krocka, koji se udružuje sa dva brata, Richardom i Mauriceom McDonaldom, kako bi pokrenuli nešto što će ubrzo postati međunarodni lanac restorana brze hrane koji danas poslužuje više od 68 miliona posetioca svakoga dana. Osim Keatona, jednu od glavnih uloga igra i Laura Dern, kao njegova napaćena i zapostavljena supruga, Etel, od koje se Krock razveo 1961. godine. U filmu su još i Patrick Wilson, Linda Cardellini, Nick Offerman i John Carroll Lynch kao braća McDonalds.

 

JOHN WICK 2

Originalni naslov: John Wick 2

Start: 23.02.2017.

Žanr: Akcija, krimi triler

Glumci: Keanu Reeves, Ruby Rose, Bridget Moynahan

Režiser: Chad Stahelski

Nastavak akcionog hita iz 2014. godine. Keanu Reeves se vraća u novom nastavku filma John Wick, i dalje izgleda sjajno u odelu, ima novog psa, nepogrešivo pogađa metu i još pokušava da se penzioniše. Legendarni plaćeni ubica John Wick prisiljen je da se vrati iz penzije, nakon što ga bivši saradnik zamoli za pomoć. Cilj je preuzeti moć nad tajnim udruženjem koje stoji na čelu svih najsmrtonosnijih plaćenih ubica sveta. Zadatak je da upravlja njima. John Wick kreće u Rim na ubilački pohod.

 

NEPOZNATA DEVOJKA

Start: 09. februar

Originalni naziv: La filleinconnue The unknown girl

Žanr: Drama

Scenario: Jean Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Režija: Jean Pierre Dardenne, Luc Dardenne

Uloge: Adèle Haenel, Olivier Bonnaud, Jeremie Renier

Doktorka Dženi vodi malu medicinsku kliniku u predgrađu Liježa. Jedne noći ne obazire se na zvono na vratima svoje ordinacije. Sledećeg jutra saznaje da joj je zvonila žena kojoj je bila potrebna pomoć, i da je ta neznana posetiteljka sada mrtva. Suočena sa krivicom, doktorka kreće u potragu za identitetom nepoznate devojke, koristeći znanja metodike i dijagnostike ne bi li saznala ko ili šta stoji iza njene smrti. Posle desetogodišnje saradnje, belgijski majstori realizma braća Darden, vraćaju se miljeu radničke klase, temi socijalne i ekonomske nepravde. Poigravajući se sa misterijom i žanrom, The unknown girl se najbolje može opisati kao društveno angažovani film noir.

 

NEVINE

Start: 16. februar

Originalni naziv: Agnus Dei

Žanr: Drama

Scenario: Sabrina B. Karine, Alice Vial

Režija: Anne Fontaine

Uloge: Lou de Laage, Agata Buzek, Agata Kulesza

Poljska, zima 1945. godine. Matilda Bulie je mlada internista koja radi u Francuskom Crvenom Krstu. Njihova misija je da nađu, neguju i vrate preživele. Jednog dana, poljska časna sestra dolazi u bolnicu. Na veoma lošem francuskom ona moli Matildu da dođe u njen samostan. Matildin život i uverenja se menjaju kad otkrije da se više časnih sestri, pod tragičnim okolnostima, nalazi u drugom stanju.

 

T2 Trainspotting

Start: 16. februar 2017

Rezija: Danny Boyle

Uloge: Ewan McGregor, Kelly Macdonald, Jonny Lee Miller

Glavni junak Trejnspotinga Mark Renton vraća se na jedino mesto koje je ikada mogao nazvati domom. Tamo ga čekaju svi prijatelji: Spud, Sik Boj i Begbi, ali i stare emocije koje je doživljavao, stanja koja je proživljavao i demoni sa kojima se (ne)uspešno borio: tuga, gubitak, radost, osveta, mržnja, prijateljstvo, ljubav, čežnja, strah, kajanje, samodestrukcija i smrtna opasnos

 

Biser Bojane

Start: 16.02.2017

Žanr: akcija, komedija

Uloge: Milutin Mima Karadžić, Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Andrija Milošević, Mira Banjac

Režiser: Milan Karadžić

Djordje Popović, mladi lekar iz Beograda, dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Djordje veruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upusti u potragu za sopstvenim identitetom. On odlazi u Crnu Goru i usput upoznaje Lolu, mladu kajterku i ćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu. Nikola Popović, nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi na kratko u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama. Nikolu očekuje vruć doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante, spreman je na sve ali ne i na susret sa sinom nakon dvadesetpet godina. Sa druge strane, Djordje, koji očekuje susret sa ocem, ne očekuje da će mu se na ovom putovanju dogoditi ljubav. Nikola se ne snalazi u ulozi oca i želi što pre da se vrati u Trst, da se vrati starom načinu života. Splet događaja, kalambur tokom jurnjave za dijamantima, a posebno ljubav prema sinu, će presudno uticati da Nikola ostane na Adi Bojani i započne novi život.

 

Balerina i Viktor

Originalni naslov: Ballerina

Start: 23.02.2017

Žanr:  porodični, avantura, animirani

Uloge: Elle Fanning, Dane DeHaan, Maddie Ziegler, Carly Rae Jepsen

Režiser: Eric Summer, Eric Warin

Felisi, jedanaestogodišnja devojčica bez roditelja, ima jednu strast, plesanje. Njen najveći san je da postane balerina opere u Parizu, Opere Garnier. Kako bi ostvarila svoj san, Felisi i njen najbolji prijatelj Viktor, smišljaju genijalan plan kako bi pobegli iz sirotišta i otišli u Pariz. Budući da je spremna da učini sve kako bi postala balerina, Felisi uzima identitet svoje suparnice Kamil kako bi je primili u baletsku školu. Sa svojim mentorom Odet i Viktorom na svojoj strani, Felisi se trudi dvostruko više kako bi ostvarila svoj najveći san.

 

Na mlecnom putu

Scenario i rezija: Emir Kusturica

Uloge: Emir Kusturica, Monika Beluči, Predrag Manojlović, Sloboda Mićalović

Premijera: FEST 2017.

Ratno je proleće. Svakog dana, mlekadžija prelazi borbenu liniju na magarcu, izbegavajući metke kako bi preneo svoj dragoceni tovar vojnicima. U toj njegovoj misiji prati ga dobra sreća, voli ga prelepa seljanka, mirna budućnost je pred njim… i sve biva baš tako do dolaska misteriozne Italijanke koja će preokrenuti njegov život naglavačke. Tu otpočinje priča o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi  koja će ih oboje sunovratiti u niz fantastičnih i opasnih avantura. Pridružiće im se sudbina i čini se da niko i ništa neće moći da ih zaustavi. Na mlečnom putu  je premijerno prikazan u takmičarskom programu festivala u Veneciji gde je dobio Mladog zlatnog lava, a biće prikazan van konkurencije na 45. FEST-u, koji će se održati od 24. februara do 5. marta 2017.


Komentari:


 
   
Premijere tokom jula 2018.
02.07.2018 15:48


uskoro u domacim bioskopima...

Premijere tokom juna 2018.
02.06.2018 08:47


uskoro u domacim bioskopima...


Robin Hud

Premijere tokom maja 2018.

Premijere tokom aprila 2018.

 
 
   
Movieland epizoda 509


za nedelju od 28.05. do 03.06.2018.


Movieland epizoda 508


za nedelju od 21.05. do 27.05.2018.Movieland epizoda 507

Movieland epizoda 506

Movieland epizoda 505

  
   

Robin Hud

Premijere tokom maja 2018.

Premijere tokom aprila 2018.

Jubilej emisije Movieland

Odrzana 90. dodela nagrada Oskar

Premijere tokom marta 2018.

Dodeljene BAFTA nagrade

Nominacije za nagradu BAFTA

Premijere tokom februara 2018.

Objavljene nominacije za nagradu Oskar

Pogledajte spisak i termine televizija na
kojima se emituje emisija MOVIELAND

 
   
 

 
   
Ko je bolji frajer?

Dzordz Kluni
Bred Pit
Rajan Rejnolds
Dzejson Stetam
Luk Evans
Robert Petinson
Hju Dzekmen
Rajan Gosling

      Rezultati

 
   

Prijavite se na naš newsletter i primite obavještenja sa sajta...

Unesite Email adresu:


 
POČETNA   |   O EMISIJI   |   EPIZODE   |   TERMINI EMITOVANJA   |   VESTI   |   FOTO    |   ANKETE   |   MARKETING   |   KONTAKTCopyright © 2011 Movieland. All right Reserved Created by itMedia